Άλατα μπάνιου

αλατα μπανιου

Αποσμητικά / Καθαριστικά Σαπούνια από Αλάτι Ιμαλαΐων


Μπάρες σαπουνιού από αγνό Αλάτι Ιμαλαΐων για καθαριστική, αποσμητική, θεραπευτική χρήση και μασάζ. Οι μπάρες από Αλάτι Ιμαλαΐων είναι η απόλυτα υγιεινή λύση για όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση στα συμβατικά αποσμητικά με βάση το αλουμίνιο. Είναι απόλυτα ασφαλή και δεν έχουν υποστεί απολύτως καμία επεξεργασία. Έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες από ορισμένους λαούς ως αποσμητικά και καθαριστικά, καθώς απομακρύνουν αποτελεσματικά τα βακτήρια.
Χρησιμοποιούνται νωπά, σχηματίζοντας ένα αόρατο φιλμ στο σώμα που προστατεύει από την ανάπτυξη μικροοργανισμών, χωρίς να εμποδίζουν την εφίδρωση και χωρίς να φράσουν τους πόρους του δέρματος, αφήνοντας μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το σώμα, ακόμα και στα πόδια. Δεν κολλάνε, δεν είναι λιπαρά και δεν λεκιάζουν τα ρούχα.
Στο μασάζ, λαμβάνετε όλα τα οφέλη του Αλατιού Ιμαλαΐων αποκαθιστώντας τη συναισθηματική και φυσική σας ισορροπία για μια θεραπεία αποτοξίνωσης και ανακούφισης από πόνους και φλεγμονές. Μπορούν να θερμανθούν ή να ψυχθούν ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Είναι ιδανικά για άτομα που αντιμετωπίζουν δερματικές παθήσεις και αλλεργίες.

Σαν αποσμητικό: Χρησιμοποιήστε το ελαφρά υγρό σε όποια περιοχή του σώματος θέλετε
Σαν καθαριστικό: Χρησιμοποιήστε το σε βρεγμένο σώμα, αλλά χωρίς να το τρίψετε έντονα όπως το παραδοσιακό σαπούνι
Στο μασάζ: Χρησιμοποιήστε το μαζί με το αγαπημένο σας έλαιο για μασάζ, τρίβοντας ελαφρά

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ