Πλάκες κουζίνας

αλατι ιμαλαιων γαλατσι

Πλάκες κουζίνας από Αλάτι Ιμαλαΐων


Αντικαταστήστε το επιτραπέζιο αλάτι με πλάκες κουζίνας από Αλάτι Ιμαλάϊων και δώστε στην εμφάνιση, τη γεύση και τη θρεπτικότητα των πιάτων σας ένα ακόμα πλεονέκτημα. Χρησιμοποιήστε τις ως πιάτο ή ως σκεύος για να ετοιμάσετε τα αγαπημένα σας φαγητά, αλατίζοντας τα φυσικά και λαμβάνοντας έτσι τα 84 πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του φυσικού Αλατιού Ιμαλαΐων. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε στο μάτι της κουζίνας, στη σχάρα, στο φούρνο ή στο ψυγείο για να ψήσετε, να τηγανίσετε ή απλώς να παρουσιάσετε ένα πιάτο. Ενισχύετε τη γεύση κάθε είδους πιάτου, θαλασσινών, κρεάτων, λαχανικών, επιδορπίων κ.α., χωρίς την προσθήκη επιπλέον αλατιού.
Στην ηλεκτρική κουζίνα, ξεκινήστε με χαμηλή θερμοκρασία για 10-15 λεπτά και μετά συνεχίστε κανονικά. Εάν θέλετε λιγότερο αλάτι στο φαγητό σας, μπορείτε να το πετύχετε περιχύνοντας μια μικρή ποσότητα ελαιολάδου. Στο ψυγείο χρησιμοποιούνται σε παγωτά, γλυκά και επιδόρπια για να μειώσουν την υπερβολική τους γλυκύτητα και να τους δώσουν μια άλλη διάσταση.
Οι πλάκες έχουν μια πληθώρα χρήσεων και προτιμώνται από τους καλύτερους σεφ και εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, αλλά είναι ιδανικά και για την κουζίνα σας για ένα γευστικό και υγιεινό μαγείρεμα και την εντυπωσιακή παρουσίαση των πιάτων και των γλυκών σας. κ.α.
Τυχόν αλλοιώσεις ή αλλαγή χρώματος της πλάκας είναι φυσική, όπως και η αλλαγή μεγέθους και σχήματος με την πάροδο του χρόνου και τη χρήση. Αποφύγετε τις απότομες αλλαγές θερμοκρασίας, όταν χρησιμοποιείτε την πλάκα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ραγίσει. Πλένετε την πλάκα μόνο με νερό και ποτέ με απορρυπαντικό. Να μη μένει για πολύ κάτω από νερό. Αφήστε την να στεγνώσει 24 ώρες πριν την επόμενη χρήση. Θα πρέπει να είναι τελείως στεγνή πριν τη χρήση της.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ