Αναπνευστήρες

Αναπνευστήρες ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΙΩΝ

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ


Αναπνευστήρες

Ο κεραμικός αναπνευστήρας με αλάτι Ιμαλαίων EOLON βασίζεται στις θεραπευτικές ιδιότητες της θεραπείας που προσφέρει ένα αλατοσπήλαιο. Επειδή ακριβώς δεν είναι πάντα εύκολο να επισκεφθούμε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για αλατοθεραπεία, μπορούμε να έχουμε τα ίδια οφέλη από τον καναπέ του σπιτιού μας. Η συσκευή μπορεί να μεταφερθεί οπουδήποτε και αρκούν 15 με 25 λεπτά την ημέρα για να δώσουμε στον οργανισμό μας την ανάσα που χρειάζεται. Τα ευεργετικά συστατικά του αλατιού (ιώδιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, νάτριο) απορροφώνται από τον οργανισμό μας, αναζωογονώντας και καθαρίζοντάς τον με εκπληκτικά αποτελέσματα. Οι τοξίνες κι οι ρύποι που αναπνέουμε καθημερινά φεύγουν.

 Το κρυσταλλικό, ορυκτό αλάτι Ιμαλαΐων, που χρησιμοποιείται στον αναπνευστήρα δημιουργήθηκε όταν εξατμίστηκαν οι πρώτοι ωκεανοί, κρυσταλλοποιήθηκε μέσα στη γη στη διάρκεια εκατομμυρίων ετών και είναι γι’ αυτό το λόγο προστατευμένο από την περιβαλλοντική μόλυνση και πλήρως απαλλαγμένο από τοξίνες ή ρύπους. Οι ιδιότητές του το έχουν κάνει δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο και οι χρήσεις του είναι πολλές. Περιέχει 84 πολύτιμα μέταλλα, τα ίδια που βρίσκονται και στο ανθρώπινο σώμα, δεν έχει παρενέργειες και είναι απόλυτα φυσικό.

Η υγρασία του αέρα μέσα στον αναπνευστήρα απορροφά σωματίδια αλάτων, τα οποία διέρχονται στο αναπνευστικό μας σύστημα, αλλά ταυτόχρονα η ποσότητα του αλατιού που εισπνέουμε είναι τόσο μικρή που δεν επηρεάζει την αρτηριακή πίεση ή το θυρεοειδή. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερη αναπνοή, καλύτερη υγεία, καλύτερος ύπνος, καλύτερη ποιότητα ζωής!

Η κατ’ οίκον αλατοθεραπεία με τον αναπνευστήρα αλάτων Ιμαλαΐων ωφελεί ιδιαίτερα τα άτομα που υποφέρουν από αναπνευστικές παθήσεις και άνθρωποι από όλο τον κόσμο μαρτυρούν θεαματική βελτίωση της κατάστασής τους. Συνιστάται ιδιαίτερα σε αναπνευστικά προβλήματα, σε αλλεργίες, στα κρυολογήματα και τη γρίπη, σε περιπτώσεις δύσπνοιας, στο άσθμα, την ΧΑΠ (χρόνια αναπνευστική πνευμονοπάθεια), στο βήχα των καπνιστών, το άσθμα, τη βρογχίτιδα, την ιγμορίτιδα. Ο οργανισμός αναζωογονείται, αποτοξινώνεται και λειτουργεί καλύτερα. Εκτός από τη χρήση του σε προβλήματα του αναπνευστικού, μελέτες έχουν δείξει ότι το αλάτι βοηθά στην καλή λειτουργία των νεφρών, του εγκεφάλου, δρα κατά των δερματικών προβλημάτων, του άγχους, της κατάθλιψης και της χρόνιας κόπωσης και βοηθά στη ρύθμιση του σακχάρου και της υπότασης.